Activiteiten‎ > ‎

Agenda


  • Zaterdag 9 september 2017 Open Monumentendag 11.00 uur -17.00 uur. Voor meer informatie zie onder het kopje nieuws. Tevens boekenmarkt op 't Schoor
  • Vrijdag 17 november 2017 Presentatie van het boek Over 't Odenhout, aanvang 20.00 uur in Ontmoetingscentrum 't Plein, Tongerloplein 1 in Udenhout. Voor meer informatie zie binnenkort onder het kopje Nieuws.

  • Zaterdag 18 november 2017 Expositie en lezingen over de ontstaansgeschiedenis van het dorp Udenhout met foto's, oude landkaarten en (PowerPoint)presentaties van Luud de Brouwer en Kees van Kempen over de oude geschiedenis van het dorp en wat daar nu nog van zichtbaar is. Voor meer informatie zie binnenkort onder het kopje Nieuws.

  • doorlopend op afspraak: bezichtiging van onze collectie voor groepen. U kunt in groepsverband op afspraak (bij voorkeur minimaal 14 dagen van te voren) onze collectie bezichtigen. Ook bieden wij een historische dorpswandeling of fietstocht aan. De kosten bedragen (voor een groep van 10 personen) 25 euro. Voor elke persoon meer 2,50 euro per persoon.  Voor een afspraak kunt u zich wenden tot mevrouw Annelies van den Assem, tel. 013-5111901.

  • doorlopend op donderdag van 11.00 - 15.00 uur is Heemcentrum 't Schoor geopend voor bezoekers. U kunt op eigen gelegenheid de collectie bekijken. Ingang door de voordeur via Het Rectoraat. De toegang op deze dagen is gratis maar een vrijwillige bijdrage is natuurlijk van harte welkom en steunt ons werk.