Agenda

  • Voorlopig uitgesteld: Donderdagen 5, 12, 19 en 26 maart 2020 (opgeven voor de curus in maart is niet meer mogelijk) Vierde sessie van de cursus geschiedenis van Udenhout en Biezenmortel. U kunt zich opgeven voor het voorjaar of najaar 2020 via het secretariaat: heemcentrumudenhout@gmail.com
  • Voorlopig uitgesteld vanwege het coronavirus: doorlopend op afspraak: bezichtiging van onze collectie voor groepen. U kunt in groepsverband op afspraak (bij voorkeur minimaal 14 dagen van te voren) onze collectie bezichtigen. Ook bieden wij een historische dorpswandeling of fietstocht aan. De kosten bedragen (voor een groep van 10 personen) 25 euro. Voor elke persoon meer 2,50 euro per persoon.  Voor een afspraak kunt u zich wenden tot Annelieke van Geffen, tel. 06-46788218, e-mail: anneliekevangeffen@gmail.com . 
  • Elke donderdag geopend: 't Schoor is doorlopend geopend op donderdag van 11.00 - 15.00 uur voor bezoekers. U kunt op eigen gelegenheid de collectie bekijken. De toegang op deze dagen is gratis maar een vrijwillige bijdrage is natuurlijk van harte welkom en steunt ons werk.