Foto 10

Een foto van de Wichelroede. Wie kent de personen op de foto? Wie weet bij welke gelegenheid deze foto is genomen en in welk jaar? U kunt uw informatie per mail sturen naar heemcentrumudenhout@gmail.com

Hanneke de Jong mailde ons: Zeepkistenrace met Zeshoevenschool. Op het kermisterrein. Het zal rond 1985 geweest zijn. 9 is Vivian Couwenberg en 10 is Patricia ten Have. Nummer 3 is Jos….. volgens Bjorn Witlox.

Rudolf Robben stuurde ons deze reactie: Ik meen mensen te herkennen op de foto van de zeepkistenrace. Deze foto is genomen op het Tongerloplein, wat toen Van Heeswijkplein was. Op de achtergrond het kenmerkende hek rond de hertenwei en de huizen in de Koestraat. We werden ingedeeld in groepjes denk ik en bouwden een zeepkist. Ik meen me te herinneren dat het een hele dag was. Volgens mij heb ik van mijn team ook nog een foto. Op de foto staat helemaal rechts Patricia ten Have. Zij woonde op de hoek (het linkse huis als je de friettent in je rug hebt) tegenover de friettent van Mari Boers met haar jongere broer Richard en haar moeder. Naast haar staat volgens mij Vivian Kouwenberg. Die woonde net als ik in de Eikenlaan. Ze woonde in het eerste huis links als je vanaf de dokter de straat in reed. Ze heeft nog een oudere zus Cynthia. Daar heb ik via Facebook nog wel contact mee. Hopelijk kunnen jullie wat met de info en zet het jullie op het juiste spoor. Mochten jullie meer willen weten, dan help ik graag!