Openingstijden

Iedere donderdag is ’t Schoor open

Erfgoedcentrum ’t Schoor is iedere donderdag (met uitzondering van feestdagen) van 11.00 tot 15.00 open. Ook is ’t Schoor op de tweede zaterdag van de maand ’t Schoor geopend van 13.30-16.30 uur. De entree is gratis (een vrijwillige bijdrage is uiteraard bijzonder welkom). U kunt zelfstandig op uw gemak de collectie bezichtigen. Vrijwilligers van ’t Schoor zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Rondleidingen voor groepen  

U kunt in groepsverband op afspraak onze collectie bezichtigen. De kosten bedragen (voor een groep van 10 personen) 25 euro. Voor elke persoon meer 2,50 euro per persoon. Voor een afspraak kunt u zich wenden tot de secretaris van t Schoor Lia Clement-Verhoeven 013-511 1166 of erfgoedcentrumudenhout@gmail.com

Bezoek van de scholen Udenhout en Biezenmortel

Ieder jaar bezoeken schoolkinderen uit Udenhout en Biezenmortel ’t Schoor. Regelmatig brengen de vrijwilligers van ’t Schoor ook een bezoek aan de scholen. Bijvoorbeeld om te vertellen over de tweede wereldoorlog. Ze brengen dan voorwerpen uit de collectie mee die het verhaal verlevendigen. Yvonne van Kempen is contactpersoon voor de scholen. 

Bijzondere openstellingen 

Op bijzondere dagen zoals tijdens de jaarlijkse Open Monumentendag in september is het erfgoedcentrum meestal ook open. Dit staat tijdig aangegeven in de agenda van deze website (zie homepage).