Onderscheiding van Brabants Heem voor Frank Scheffers en Frans Goossens

Op 3 oktober 2020 ontvingen tot hun grote verrassing Frans Goossens en Frank Scheffers de Zilveren Erespeld van Brabants Heem. Frans vanwege zijn afscheid als inspirerend voorzitter. Onder zijn voorzitterschap van 2010-2020 werden o.a.de wisselexposities ingevoerd, de openstelling op donderdag, de extra aandacht voor de jeugd en het plaatsen van de toeristische informatieborden. Frank ontving deze speld vanwege zijn tomeloze inzet voor het Schrijversteam en daarnaast is Frank al 25 jaar bestuurslid en ook al 14 jaar een zeer deskundige penningmeester van ’t Schoor en is hij onze Biezenmortel kenner. De onderscheiding voor Frans werd door Ineke Strouken uitgereikt en die aan Frank door Kees van Kempen. Beiden in hun functie als bestuurslid van Brabants Heem. Een zeer terechte provinciale heemkundige waardering voor Frans en Frank.

Ook heeft het bestuur van t Schoor vier zilveren jubilarissen gehuldigd: Bert van Asten, Luud de Brouwer, Jan Denissen en André v.d. Lee zijn al 25 jaar als vrijwilliger betrokken bij ‘t Schoor. Zij kregen een ingelijste oorkonde en een kistje wijn aangeboden.

Wij danken allen voor hun inzet voor Erfgoedcentrum ’t Schoor want dat is vanaf nu de nieuwe eigentijdse naam voor heemcentrum ‘t Schoor.