Presentatie Unentse Sprokkels 19 staat online

Op vrijdagavond 25 maart werd in een goed gevulde zaal van ’t Plein Unentse Sprokkels 19 gepresenteerd. Voor de  filmopname van de presentatie van het boek klik hier: https://www.youtube.com/watch?v=bpsLzHmorMk

Vooraf was in samenwerking met Wim van Gorkum van Videogroep Udenhout deze online deze opname gemaakt. De aanwezigen in de zaal kregen naast de film ook nog een korte presentatie van overige Sprokkels door Kees van Kempen, voorzitter van t Schoor. En enkele leden van turnvereniging van DOS verzorgden een prachtige demonstratie. De voorzitter van de Dorpsraad Udenhout, Wilma de Jong, ontving het eerste exemplaar.

In de film is een korte bijdrage van Sylvia Festa uit Wenen die via de Caritas organisatie vanaf 1960 drie opeenvolgende jaren in de zomervakantie bij de familie van Lier verbleef en  die nu nog steeds contact met de familie heeft . Voor de gehele opname klik hier:  https://www.youtube.com/watch?v=LMObbr6Wtmw.

De verkoop van Unentse Sprokkels 19 (€ 10,– per exemplaar)is meteen gestart. Op zaterdag 26 maart is ’t Schoor van 10.00- 12.00 extra geopend, onze ingang is aan de achterzijde. De vrije verkoop start maandag 28 maart bij de verkooppunten Fotogalerie Angelique, Electro World Hoppenbrouwers, The Read Shop(DA drogist) in Udenhout en bij Bakkerij Geerts in Biezenmortel. Daarna is ’t Schoor ook elke donderdag weer geopend van 11-15 uur en de tweede zaterdag van de maand van 13.30-16.30 uur om uw (gereserveerde) exemplaar op te halen.