Unentse Sprokkels 17 verkrijgbaar vanaf 6 juni

Zoals bij u  bekend heeft de presentatie van de Unentse Sprokkels 17 op vrijdag 20 maart jl. vanwege het Coronavirus geen doorgang kunnen vinden. We zien ook niet dat het voorlopig mogelijk wordt om weer zo’n bijeenkomst in ’t Plein te organiseren. Wij hebben op zo’n avond altijd meer dan 100 aanwezigen. Daarom hebben wij i.s.m. de heer Wim van Gorkum van Videogroep Udenhout een online presentatie gemaakt.  De link van deze online presentatie komt op vrijdag 5 juni openbaar op zodat iedereen hiervan thuis kan genieten. In het kort nemen wij u dan mee door onze nieuwe uitgave aan de hand van mooie oude foto’s. 

De verkoop van Unentse Sprokkels 17 start dan op zaterdag 6 juni om 10.00- 13 .00  uur bij ’t Schoor, ingang achterzijde, of bij de verkooppunten Fotogalerie Angelique, Electro World Hoppenbrouwers, Top-Toys/Nogmaals in Udenhout en bij Bakkerij Geerts in Biezenmortel. Daarna is   ’t Schoor ook elke donderdag weer geopend van 11-15 uur om uw exemplaar op te halen. 

De boekenverkoop  op ’t Schoor vindt alleen plaats met gepast contant betalen (€ 10,– per exemplaar) of per pin.  Indien u liever thuis blijft dan bieden wij dit keer (voor de inwoners van Udenhout en Biezenmortel) als extra service aan dat wij na ontvangst van het bedrag het boekje na 6 juni bij u thuis in de bus stoppen. Vermeldt dan wel Sprokkels 17 en uw naam en adres als kenmerk bij uw betaling. U kunt het bedrag a € 10,- overmaken op:   NL86 RABO 0152 0886 87 t.n.v. Stichting Heemcentrum   ’t Schoor te Udenhout.